Kickstarter-campagne Longer Orange 30: nog twee dagen resterend!

Kickstarter-campagne Longer Orange 30: nog twee dagen resterend!

Een beetje desktop 3D printer kost al snel rond de € 1000. En al helemaal als het om een machine van industriële kwaliteit gaat. Longer3d breekt met deze traditie en zet zijn nieuwe Longer Orange 30 printer in zijn Kickstarter-campagne slechts voor € 220 in de markt. Maar let op: alleen snelle beslissers profiteren, want de campagne loopt overmorgen af!

Goedkope desktop 3D printer kopen?

Na afloop van de Kickstarter-campagne zal moeten blijken hoe en wanneer Longer3d de Orange 30 in productie neemt. Ook als je hem later aanschaft zal de machine ongetwijfeld nog steeds betaalbaar zijn, maar waarschijnlijk niet zo goedkoop als voor vroege investeerders in deze Kickstarter-campagne.

Of je nu € 220, € 260 of € 300 voor de Orange 30 betaalt; wat ons betreft is de prijs hoe dan ook een schijntje. Nooit eerder zagen we bij Llowlab een desktop 3D printer van deze industriële kwaliteit in deze budgettaire instapklasse. Natuurlijk zijn er andere betaalbare 3D printers zoals die uit de Prusa- en XYZprinting Da Vinci-reeks, maar deze machine laat die concurrentie kwalitatief ver achter zich.

Desktop 3D printing in industriële kwaliteit

Wat maakt de Longer Orange 30 3D printer in onze ogen zo goed? Allereerst ademt het apparaat kwaliteit in alle facetten; een unicum binnen deze prijsklasse. Van de metalen behuizing tot het gevoelige touchscreen en van de geavanceerde temperatuurdetectie tot het efficiënte koelsysteem; de machine heeft alles wat vele malen duurdere desktop 3D printers ook hebben.

Het levert foutloze 3D prints op die door het hoge detailniveau een lust zijn voor het oog. Voor het best denkbare eindresultaat levert Longer3d zijn eigen vloeibare harsen mee; je hebt hierbij de keuze uit onder meer Standard Rapid Resin, Nylon-like Engineering Resin en Dental Model Resin.

Snelle, betaalbare en nauwkeurige 3D prints

Zoals je aan de namen van de bijgeleverde harsen al kunt raden, leent de Orange 30 zich uitstekend voor kleine en precieze 3D prints zoals bij miniatuurmodellen, juwelen en tandheelkunde. Zeer handig is wat ons betreft ook de bijgeleverde slicer software, die Longer3d zelf heeft ontwikkeld om sneller te slicen en makkelijker te 3D printen met ondersteuningsmaterialen.

Na het lezen van bovenstaande komt het niet als een verrassing: wij bevelen de Orange 30 van Longer3d van harte aan. Zeker nu je hem op de kop kunt tikken voor een Kickstarter-spotprijs van € 220. Ook over toekomstige ondersteuning hoef jij je als koper waarschijnlijk weinig zorgen te maken, want Longer3D is een gerespecteerde naam en heeft wereldwijd al duizenden 3D printers verkocht.