3D printers UK

3D printers UK

Nederland staat bekend als een pionier op het gebied van 3D printing. Ook landen als Duitsland en de Verenigde Staten timmeren op dit gebied hard aan de weg. Onderbelicht wordt vaak echter de rol van de United Kingdom. Zoek online alleen maar op 3D printers UK en je krijgt een waslijst aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten te zien.

Het epicentrum van al deze 3D print innovatie is niet geheel verrassend Londen, de hoofdstad waar zich meerdere 3D printen start-ups en dienstverleners bevinden. De afgelopen jaren houden deze Britse partijen de snelle ontwikkelingen in buurlanden nauwlettend in de gaten. Wie in Google zoekt op 3D printers UK, ziet dan ook producten die zich kunnen meten met de absolute top.

3D printers UK: Groot-Brittanië maakt inhaalslag op het gebied van 3D printing

3D printers UK: Groot-Brittanië maakt inhaalslag op het gebied van 3D printing

Beste 3D printers in de UK

De beste 3D printers die in de UK zijn te verkrijgen, hebben ook reeds hun weg gevonden naar de Nederlandse markt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Objet 3D printer, de MakerBot Replicator of de Ultimaker 2+ 3D printer. Toch kan het in sommige gevallen interessant zijn deze machines bij onze overzeese buren te bestellen.

Nederlandse aanbieders importeren de devices namelijk vaak uit de Verenigde Staten of andere landen, waarna je als eindgebruiker flink wat extra importkosten en overige bijkomende kosten betaalt.
Engelse webwinkels weten de apparaten in sommige gevallen tegen lagere prijzen op de kop te tikken, waardoor jij ze ook tegen een lagere prijs aan kunt schaffen. Zelfs als je de verzendkosten erbij optelt. 3D printers in de UK bestellen is dus zeer interessant als je geld wilt besparen.

Professionele printer service in Londen gezocht?

Niet alleen op het gebied van rapid prototyping machines, maar ook op het gebied van gerelateerde services begint de markt in Groot-Brittannië zich de afgelopen jaren sterk te ontwikkelen. Een veelgehoorde naam in dit kader is 3DPRINTUK, een bedrijf dat in Londen is gevestigd en dat zich onderscheid met een breed aanbod diensten op het gebied van 3D printen.

3DPRINTUK heeft een machinepark dat voornamelijk bestaat uit machines die gebruik maken van de Selective Laser Sintering (SLS) technologie. Deze productiemethode garandeert een hoge kwaliteit maar is zeer kostbaar, waardoor zo’n 3D printer voor thuisgebruik nauwelijks te betalen is. Een prima alternatief is daarom om de 3D printers in de UK van 3DPRINTUK af en toe te huren.

3D printers UK: printen en lasersnijden

Een ander bedrijf dat veelvuldig naar voren komt bij zoekopdrachten zoals 3D printers UK is UK 3D, een onderneming die zich naast printen ook specialiseert in lasersnijden. Een combinatie die steeds populairder wordt, want enige tijd geleden schreven wij nog over een nieuwe machine die een 3D printer en laser graveermachine ineen is. Voor al je behoeften op het gebied van 3D printing kun je in de United Kingdom dus prima terecht. En zijn bepaalde printers of diensten toch nog niet beschikbaar? Dan zal het ongetwijfeld niet lang meer duren voordat het zover is.