Buy 3D printed

Buy 3D printed

Buy 3D printed models: het is een van de meest ingevoerde zoekopdrachten door liefhebbers van 3D printing. Dat de zoekopdracht in het Engels wordt ingevuld, is eigenlijk niet meer dan logisch. 3D printen is een relatief jonge technologie, waardoor de bestelmogelijkheden in het buitenland vooralsnog groter zijn dan in Nederland.

Wie zoekt op Buy 3D printed, weet daarom wat hij kan verwachten: een overzicht van de grootste buitenlandse websites boordevol driedimensionale modellen. Van binnenhuisdecoratie tot manchetknopen en van keukengerei tot complete sta-zit-bureaus: vrijwel alles is anno 2016 in 3D te printen.

Buy 3D printed modellen en materialen vanuit je luie stoel

Buy 3D printed modellen en materialen vanuit je luie stoel

Buy 3D printed models online

Is Buy 3D printed iets waar jij ook regelmatig op zoekt? Dan zul je weten dat de hoeveelheid sites waar je uit kunt kiezen groot is. Een goed voorbeeld is Etsy, waar je unieke producten kunt vinden die door ondernemers en ontwerpers zelf op de site worden geplaatst. Dagelijks worden er vele nieuwe voorwerpen toegevoegd, waardoor je altijd wel iets nieuws en origineels vindt.

Ben je zelf bedreven in 3D design en beschik je al over een goede printer? Dan kun je overwegen om jezelf ook aan te melden als verkoper op deze site. Wanneer jouw driedimensionale modellen bij mensen in de smaak vallen, kun je al snel interessante marges maken op je producten. Dit kan op zijn minst leiden tot een leuke bijverdienste.

Buy 3D printed Shapeways materials

Wanneer je zelf aan de slag wil met het printen van objecten, moet je hiervoor eerst het benodigde materiaal aanschaffen. Dit doe je bijvoorbeeld op de materiaalafdeling van Shapeways, waar je een uitgebreide verzameling van de meest exotische filamentsoorten vindt. Kijk niet raar op van hoge prijzen: voor één kubieke centimeter platinum betaal je bijvoorbeeld al meer dan 1500 euro.

Als je nog niet over de benodigde kennis en expertise beschikt om zelf een shop te openen, is het verstandig om je eerst te verdiepen in de creaties van anderen. Zoek op Buy 3D printed en koop op een platform zoals Shapeways de objecten die jij ook zou willen maken. Lees je daarnaast goed in over de printtechnologie en leer alles over de wijze waarop professionele prints in elkaar zitten.

3D printer shop in Nederland of Amsterdam

Als je al enige basiskennis hebt over 3D printen maar zelf nog niet een dure printer wilt aanschaffen, kun je ook kiezen voor de gulden middenweg. Ga naar een 3D printer shop in Nederland en experimenteer daar zelf met het maken van uiteenlopende prints. Ook in Amsterdam zijn meerdere van dit soort shops gelokaliseerd.

Door te zoeken op Buy 3D printed, ga je deze adressen echter niet vinden. Zoek bijvoorbeeld op 3D printing service Nederland of 3D print Amsterdam. Of lees ook eens de blog van Llowlab; hier tippen we je regelmatig over de beste lokaties om goedkoop 3D prints te laten maken.