Order 3D printed objects

Order 3D printed objects

Wanneer je als Nederlander 3D prints wilt bestellen, ben je veelal aangewezen op internationale websites. Voor de beste resultaten adviseren wij je dan ook in het Engels te zoeken op de voorwerpen die je wilt aanschaffen. Gebruik in Google bijvoorbeeld de zoekopdracht Order 3D printed objects om een algemeen overzicht te krijgen van alle beschikbare categorieën en modellen.

Op deze manier zul je al snel de grootste platforms tegenkomen waar je een 3D print kunt laten maken. Ben je op zoek naar een specifiek object? Gebruik dan de zoekopdracht Order 3D printed objects en vul deze aan met zoekwoorden die relevant zijn voor het voorwerp waar je naar zoekt. Hieronder geven we een aantal voorbeelden.

Order 3D printed objects overal ter wereld

Order 3D printed objects overal ter wereld

Order 3D printed objects bij Shapeways

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar in 3D geprinte sieraden of juwelen? Zoek dan in Google op Order 3D printed objects jewelry. Het eerste zoekresultaat dat verschijnt is Shapeways: een van de grotere spelers in de markt voor driedimensionale modellen en een bron van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in 3D printen.

Op het platform vind je werkelijk talloze objecten die je kunt bestellen: van sieraden tot miniaturen en van kunstwerken tot gebruiksvoorwerpen. En kun je niet vinden wat je zoekt? Dan kun je het door jou gewenste voorwerp laten ontwerpen door een van de vele ontwerpers op de website. Bij Shapeways slaag je dus vrijwel altijd.

Order 3D printed objects bij i.materialise

Een uitstekend alternatief voor Shapeways is het bekende i.materialise. Dit is het platform waarbij je in Google uitkomt als je op zoek bent naar een specifiekere vorm van juwelen, bijvoorbeeld gemaakt van 18 karaat goud. Typ in het zoekveld van de zoekmachine Order 3D printed objects 18K gold en je belandt direct op de website van i.materialise.

Op het platform kun je niet alleen prints zoeken en kopen, maar je kunt als ontwerper ook je eigen winkel in driedimensionale objecten beginnen. Wanneer mensen naar deze voorwerpen zoeken in Google, is de kans groot dat ze uitkomen bij jouw pagina op de website van i.materialise. Op deze manier heb je de aanschafkosten van je 3D printer snel terugverdiend!

3D print laten maken bij 3D printing service in Nederland

Wanneer je op Order 3D printed objects zoekt in het Nederlands, is de kans groot dat je uitkomt bij 3D Hubs. Dit van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een wereldspeler en fungeert als tussenschakel tussen 3D printing services en jou als consument. Zo vind je altijd een lokaal bedrijf waarbij je snel en goedkoop een 3D print kunt laten maken.

De Amsterdamse wortels van 3D Hubs zorgen ervoor dat er een ruim overzicht is van plekken waar je een 3D print in Amsterdam kunt maken. Bevind jij je momenteel niet in Nederland, maar in het buitenland? Zoek dan op Order 3D printed objects + jouw locatie om de dichtstbijzijnde aanbieder te vinden.