Portfolio Category 3D Scanner

3D Scanner

Gotcha

De 3D scanner van Gotcha is een ideaal instapmodel voor consumenten die een gebruiksvriendelijke en betaalbare 3D scanner zoeken. De scanner levert een hoge resolutie en scant ook kleuren. Met behulp van de bijgeleverde software kunnen gemaakte 3D scans op toegankelijke wijze bewerkt worden. De Gotcha kan middels een USB 3.0 verbinding op een computer worden aangesloten en en staat bekend om zijn snelle werking. Prijzen voor de Gotcha 3D scanner starten rond de 1200 euro.

PicoScan

De PicoScan is een professionele 3D scanner die gemaakt wordt door 3DDynamics. Dit bekende bedrijf is specialist in 3D scanning en heeft alleen de beste onderdelen verwerkt in de PicoScan. Zo bevat deze 3D scanner een Pico projector van Philips en een DSLR camera van Canon. Ook wordt standaard een handig statief bijgeleverd. De hoogwaardige onderdelen maken hoge resoluties en het accuraat scannen van zeer kleine objecten mogelijk. Bij de PicoScan 3D scanner wordt intuïtieve software geleverd die het gebruiksproces van de scanner vereenvoudigt. De 3D scanner is gericht op het professionele segment maar is met een prijs rond de 2400 euro nog verrassend betaalbaar.

MakerBot Digitizer

MakerBot staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige 3D printers, maar levert nu ook 3D scanners. De MakerBot Digitizer is een gebruiksvriendelijke 3D scanner die in staat is binnen enkele minuten een nauwkeurige 3D scan te maken. De MakerBot Digitizer werkt met elke 3D printer en het is dus niet noodzakelijk om een 3D printer van MakerBot te gebruiken. Met de bijgeleverde software kunnen beginners snel aan de slag, maar ook gevorderden zullen genoeg functionaliteit aantreffen om professionele 3D scans te maken. Prijzen voor de MakerBot Digitizer starten vanaf 1200 euro.